Gezond Recept - Een review van dit gezonde visvoer

Gezond Recept - Een review van dit gezonde visvoer

healhty recipe

Het HealHoney Recept is een nieuwe manier om de vis die je al gevangen hebt te bewaren voor toekomstig gebruik en kan helpen om je volgende vistrip tot een succes te maken. Als je net als ik met de hele familie graag gaat vissen, maar altijd een probleem hebt om alle verse vangst in één keer mee naar huis te krijgen, dan is de HealHoney Viskrat het antwoord op je problemen. Dit is een speciaal schuimrubberen krat dat de hele vangst veilig en beschermd houdt tegen schokken, trillingen en een aantal andere omstandigheden die vaak voorkomen bij grote natte vissen. Het helpt ook om uw vangst langer vers te houden, en zorgt ervoor dat de smaak veel beter behouden blijft dan wanneer u het op kamertemperatuur zou bewaren.

Als dit niet klinkt als het antwoord dat u zocht, of als uw volgende vistrip voor de deur staat en u zich zorgen maakt over het lot van uw vangst, maak u dan geen zorgen. Ik heb de hele tijd mijn twijfels gehad over de helende eigenschappen van dit product, maar na de aankoop en het zelf uit te testen, kan ik zeggen dat het zijn beweringen waarmaakt. Vissen die drie maanden in deze container worden bewaard, krijgen een merkbaar betere smaak, en zijn sterker en groter geworden. Ze ruiken ook veel beter en hebben meer van die verse, visachtige geur. Ze hebben ook een indrukwekkende levensduur, die vrijwel ongehoord is voor dit type product. De gemiddelde levensduur voor een product als dit is ongeveer drie maanden.

Er is echter één ding dat het gezonde recept mist, en dat is de mogelijkheid om de vis buiten het schuim te bewaren. Ik zal niet in detail treden over hoe het verzend- en opslagproces in zijn werk gaat, maar u kunt er zeker van zijn dat u de extra zak droogijs zult moeten aanschaffen als u het wilt proberen. Ik geef het vijf sterren omdat het mijn laatste vis heel heeft gekregen en tot twee maanden vers heeft gehouden. Je kunt het droogijs zelfs weggooien zodra het pakket is aangekomen, als je de kleine geur niet erg vindt. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een gezonde, zelfgekookte maaltijd die lekker, gezond en relatief goedkoop is. Ik wou alleen dat ik voor dit merk was gegaan.