Gezond recept - Welke ingrediënten maken deze visolie efficiënt?

Gezond recept - Welke ingrediënten maken deze visolie efficiënt?

healhty recept

Ik ben al heel lang gebruiker van Healhty visemulsie. Je kunt het recept op de website vinden en ik raad het ten zeerste aan. Er zijn maar weinig emulsies die ik ergens anders gebruik, maar ik ben een grote fan van deze. De ingrediënten zijn niet duur en de levering is onmiddellijk. Mijn dochter gebruikt het nu altijd op vis.

Eén van de voordelen van het gebruik van het merk Healhty is dat alle ingrediënten afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Dat betekent dat er geen vulstoffen of synthetische stoffen worden gebruikt bij het maken van het product. Een van de hoofdingrediënten is visolie, dat een geweldige bron van Omega 3 vetzuren is die uw vissen zal helpen om te gedijen. Het bevat ook vele andere heilzame ingrediënten, waaronder DHA en EPA.

Om te beginnen mengt u de ingrediënten door elkaar en brengt u het vervolgens aan op uw vissen en laat het drogen. Je ziet het verschil meteen. Toen mijn dochter het voor de eerste keer aanbracht, merkte ze meteen dat haar huid veel beter aanvoelde. Vis is zo kwetsbaar en moet goed verzorgd worden, dus het is belangrijk om gezonde producten te gebruiken zoals de healhty. Je moet de ingrediënten lezen en ervoor zorgen dat je weet wat elk product voor je vis doet. Ze is er dol op!